torstai 17. maaliskuuta 2016

Follow your Dreams!

Yritetään.. 

Se on vähän hankalaa kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Punainen tupa joutuu lähteä hakemaan rahoitusta toisesta pankista, kun ei oma pankki lämmennyt asialle. Tai siis rahaa aina saa, mutta ehdot oli turhan kovat.  Hyvä tsäänssi lähteä kilpailutuskierrokselle! :)

Kaunis vapaapäivä on hurissut siivouksen merkeissä. Siinä samalla tulin ajatelleeksi lempiaihettani kierrättämistä. Googletellessani alueeni kierrätyspisteitä manasin, kun vieläkään seutu ei ole saanut muovikierrätyspaikkaa. Noh, uuniin vaan. 

Oma kuntani mahdollistaa jätteiden kokonaisvaltaisen kierrättämisen. Sekajäteastiaa ei tarvitse olla, eikä siitä tarvitse maksaa. Tällä hetkellä suurin osa jätteistäni on poltettavia, jotka menee uuniin puiden sekaan, tai poltamme pihalla. Lisäksi koiramme syö ruoantähteet ja loput biojätteet kompostoidaan. Metallit säilötään kotona ja viedään ne sitten kierrätettäväksi, kun niitä tulee tarpeeksi. Vaatteet pitkälti uusiokäytän (farkuista tyynynpäällisiä, t-paidoista rättejä ja lopuilla Leijona voi rassailla autoa ). Muovijätteen kierrätystä vielä odotellessa.

 Ihminen kummasti tottuu kierrättämiseen kun vaihtoehtoa ei ole. Joten älkää ostako sekajäteastioita ! :P


Kesäunelmia

Haaveilen pihaan uutta kompostia. Iso piha, iso komposti. Nykyinen ei oikein hivele silmää ja on kauhean epäkäytännöllinen. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta bongasin sitten tällaisen:


En ole varma kuinka monta noita pitäisi tontille tehdä, että kaikki mahtuisi. Ehkä suurimmat risu ja lehtikasat "varastoin" koho/lämpöpenkkeihin. Ja kasvit tykkää!


Lisäksi Prinsessa tarvitsisi varmasti ensimmäisen oman leikkimökkinsä (kun kerrankin on tilaa). Suunnitelmissa olisi joku yksinkertainen, talon muotoon sopiva. Kuten esimerkiksi tämä :Ja ulkorakennukseen miehelle jotain tällaista. Mutta tämä toteuttakoon vasta sitten, kun punainen tupa on meidän omistuksessa. 

Kevät on ihanaa suunnittelemisen aikaa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti